Lag en bedre middag med spanske kvalitetsprodukter som skinker, oster og andre klassiske tapasretter. Matkassen inneholder både kalde retter som er klare for servering, og retter som trenger enkel oppvarming.
Passer til en middag for 4 - 5 personer eller mindre porsjoner over flere dager. Maten holder seg opp til en uke i kjøleskap. Merk at våre matkasser dessverre ikke kan tilpasses allergier.
Holdes kaldt:
Retter som må varmes opp:
Fremgangsmåte:
Serranoskinke, Chorizo Iberico, Salchichon, Manchego, Trøffelmanchego og Oliven anbefaler vi at du tar ut av kjøleskapet 30 min før servering.
Stekt chorizo stekes i ovnen i en ildfast form på 180 grader i 15 minutter, eller i en stekepanne uten fett.
Pimientos de padrón stekes i en stekepanne på høy varme med litt solsikkeolje til de har fått farge. Dryss godt med maldonsalt over.
Albóndigas varmes i ovnen i en ildfast form på 180 grader i 15 minutter, eller i en kasserolle.
Tortilla de patata varmes i oven på 180 grader i 5 minutter. Kan også spises temperert, men da bør den stå ute på kjøkkenbenken i 30 minutter før servering.
Olivenoljen på bildet har blitt erstattet med Marcona-mandler
© Delicatessen Catering AS - Org. nr. 980 147 622